pondělí 16. července 2018

vnukovo

Závist

Informace prošla několika švýcarskými, francouzskými i německými novinami. Prezentovaná jen v pár faktech a doprovázená závistivým komentářem a povzdechem, též zde kdysi platily zákony a rozum. Nigérijci se spletli. Několik tuctů Nigerijců vybaveno známými „Fan ID“, průkazy totožnosti fanoušků Mundialu, jsou to současně víza platná do 25 července. (Včera je Putin prodloužil do konce roku). Pokud projde datum, stanete se v Rusku ilegálem, což normálně myslící člověk taky očekává.
    Nigérijec John Good Luck a třicet kamarádů už tři neděle přežívají na vnukovském letišti. 25letý nespěchá s návratem do vlasti. Pracovnice Turkish Airlines mu avízovala, aby se 15. července dostavil k odbavení zpátečního letu směr Lagos. „V Nigérii není práce a v Rusku najdu job, zůstanu zde“, vyjádřil se mladý Lagosan. Podobně třicítka mladých černochů kolem něj na terminálu na letišti. 
    V roce 2017 poskytlo Rusko 592 osobám azyl. Nigerijci by azyl bez problému obdrželi v Německu a EU by se jim snažila zajistit pohodlnou existenci třeba v ČR, minimálně bychom se dočetli, že nejsme solidární s EU humanismem (a klanem) a měly by se nám utnout „dotace“. V Rusku o azylu v tomto případě nemůže být řeči..
    Ministerstvo zahraničí, mluvčí Maria Zacharová vysvětlila klukům na terminálu (a hlupákům v Evropské unii současně): „Nikdo nemůže mít pochybnost, po skončení sportovních klání, všichni fanoušci musí opustit ruské teritorium, kompetentní orgány dohlédnou na striktní respektování zákona. Někteří z nich nemají peníze na zpáteční letenku. Určitě to může být problémem, ale v tomto případě se spojíme se zastupitelskými úřady jejich zemí.“
   Maria Zacharova dál vysvětlila, že pokud se někdo domnívá, že přes Rusko ilegálně pronikne do Evropské unie, mýlí se, Rusko použije všechny nezbytné prostředky, jak je normální v každé civilizované zemi. Evropská unie, jak je normou v málo civilizovaných státech, se Rusku odmění zesílením sankcí a lavinou lží.
     Dnes je ruská realita často úplně opačná než se domnívá, po dlouholetém antiruském brainwashingu režimními médii, většina EU populace, např. obdržet ruské občanství není snadné ani pro Rusy z baltských zemí a Ukrajiny. Rusko v posledních dnech projevilo velkorysé gesto, nabídlo pobyt a půdu v jižním Rusku 15000 Búrům z jižní Afriky. Búrští farmáři jsou v této zemi terčem černošského teroru, jsou zabíjeni ve velkém. Evropská unie spíš poskytne azyl jejich vrahům než obětem. Jsou bílí a vyznávají křesťanské hodnoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat