sobota 25. srpna 2018

janov catanie

Bolševici& jakobíni

Aneb evropskounijní fanatismus. Pokud ti fakta nedají za pravdu, tím hůř pro fakta, říkával blahé paměti Lunačarský a po něm opakují dnes a denně evropskounijní fanatici. Sentimentální lekce v televizích o minulosti, ta je naštěstí už za námi, ale i o úžasné budoucnosti už ne tak bílé Evropy. V politkorekt přepisu bílá to je totéž co špinavá.
   Itálie čelí každodenní vlně útoků imigrantů na ženy, často až znásilnění, zprávy o těchto deliktech se v mainstreamových médiích moc neobjevují. Proč? Má to stejný důvod jako nízké tresty pro imigranty a v podstatě už téměř nikdy vykázání ze země. Evropskounijní bolševici, stále v mocenských a soudních strukturách, tvrdě diktují politiku masové imigrace.
     Např. včera znásilnění docela bizarní podoby u Terstu, mladá dívka se na chvíli vzdálila od skupiny přátel a velmi rychle k tomu došlo, chudák dívka, ale jak úžasný mladý cizinec, stále připraven. Počátkem týdne v Moncalieri v parku Vallere, 40letá, matka několika dětí, při joggingu v parku ji strhl na zem 28letý Abdul F., z Ghany, téměř už dosáhl svého, ale asi nebyl tak připraven jako muž v předchozím případě, zoufalé volání ženy zaregistroval stařec, přiblížil se a odvážně se pustil s černochem do nerovného boje, ten ho odrazil, vstal a pomalu odešel. Nakonec zajištěn policií.
    V Janově předsedkyně  městské komise rovných příležitostí navrhla, že ženy by měly mít právo a město by to zaplatilo, na speciální sprej proti agresi. Docela logické. A odpověď levičáckých radních: V žádném případě, musíme muže (imigranty) školit, protože bránění se zakládá na nové násilí. Naštěstí levičácký katho-komunistický odpad PD má podle průzkumu kolem 15% hlasů v zemi, před 6lety přes čtyřicet. Bránit se levičáci zakázali, místo toho v zemi, která je vystavena neuvěřitelnému tlaku 800000 nelegálních imigrantů, organizují demonstrace proti etnickému násilí (myslí tím Italy), před Diciotti v Catanii denně demonstruje vedení levičácké PD. Levicový prokurátor z Catanie včera navštívil loď a pak prohlásil, jak hrozné, tak to tam smrdí. Jeden policejní důstojník mu odpověděl, tráví svůj život v klimatizaci, měl by se projít periferií v Catanii, co tam všechno smrdí. Dnes ráno prokurátor z Agrigenta přicestoval do Říma, aby vyslechl vedení ministerstva vnitra v případu porušování lidských práv černochů na lodi Diciotti ministrem vnitra Salvinim.
    O Švédsku se otevřeně hovoří jako o padlé zemi, v některých městech vládne imigrační peklo, židé jsou tam stejně bezpeční jako byli v Třetí říši. Pokud žijí v Evropě ještě Evropané, tak jen z tohoto důvodů by měli cítit neskonalý stud. Otevřený brutální antisemitismus se dá pozorovat i v Německu a Holandsku. Ale proimigrační jakobíni musí mít pravdu. Živeni prefabrikovanými nesmysly, které s humanismem nemají vůbec nic společného. 150 černochů na lodi Diciotti trpí, jejich lidská práva jsou prý dotčena. Celá levičácko globalistická bolševická fronta je v „humanistickém“ vytržení. Jasné, 60ti černochům svědí tělo, mají svrab a tento typ utrpení na lidských právech zvedá ze židle bruselské komisaře a italské prokurátory.
     Italové demokraticky velkou většinou vybrali současnou vládu. Katho-komunisté se všemi spojenci dohromady dostali méně než dvacet procent. Zuby nehty se drží moci a dělají všechno proto, aby vládu svrhli, bohužel se zákeřnou pomocí bruselského centra. My jsme duchovní elita, říká hrstka evropskounijních bolševiků, ostatní jsou populisté, fašisté, rasisté. Lid nás nezvolil? Tím hůř pro lid. 

Žádné komentáře:

Okomentovat