pátek 24. srpna 2018

soud prokurator

Jestli sáhnete na kapitána..

Dostanete po tl.mě. Napsal na svém facebooku tajemník abruzské Legy Giuseppe Bellachioma. Kapitánem myslel Mattea Salviniho a kdo by měl dostat - soudy a prokurátoři. Nejspíš to myslel ironicky. Asociace italských soudů ANM okamžitě reagovala: „Je to něco neslýchaného, musí to mít nejvyšší důležitost, nemá to precedent. Poslanec napadne soudy, napadl tím všechny instituce. Nedáme se zastrašit a ujišťujeme všechny, že budeme pokračovat dál“.
    V čem bude tato levičácka soudní mafie pokračovat dál. V ingerenci do politiky a v nadřazování svých levičáckých vizí nad zákon. Tato kasta dobře placených a málo pracujících je tradičně levicová a extrémně globalisticky polickokorektní. Společenský mechanismus výběru těchto lidí selhal, stejně jako selhalo tradiční rozdělení státní moci do tří složek. Soudní složka se dlouholetým zkorumpovaným mechanismem výběru dostala zcela do područí bývalých komunistů a exkatolíků z Partito Democratico.
    Italové v silném, na Itálii nezvyklém, konsensu stojí za ministrem vnitra, v komentářích k tiskovým zprávám a na sociálních sítích převládá náhled, že suverenita je nezcizitelná a patří pouze lidu, a pouze lidu je vláda povinna skládat účty.  
      V Catanii v přístavu stojí loď Diciotti italské pobřežní ochrany, která imigranty proti svolení ministra vnitra nabrala v maltských vodách. Velitele pobřežní ochrany jmenovala předchozí levičácká vláda a v podstatě postupují proti direktivám současné vlády. Salvini nepovolí vylodění imigrantů v Catanii do té doby, pokud si EU země nerozeberou imigrační kontingent, jak se některé zavázaly na posledním zasedání Rady. Existuje několik variant řešení: Salvini nakonec ustoupí nehoráznému tlaku ve volbách propadlých levicových stran a médií, která stále mají v rukou; některé EU země si rozeberou imigranty, což ovšem už slíbily i v případě posledních imigračních skupin, ale kromě Francie nikdo slib nedodržel; třetí řešení, které Salvini zmínil, by bylo nejsilnější, odvést Eritrejce tam odkud vypluli, do Libye. 
    Antisalvini  fronta - všichni levicový svatí, levicoví prokurátoři, propadlé partaje,  “významné“ wipky, ředitelé televizí na odchodu, velmi nenávistná k Salvinimu byla např. Asia Argento, poté, co se odhalilo její sexuální obtěžování nezletilého Bennetta, ušlechtilá sexfurie zmlkla -  boj jako o život, odsoudit Salviniho a přijmout ilegály. Prokuratura v Agrigentu během pár dní sesmolila několika set stránkový fascikl o porušování lidských práv imigrantů na lodi Diciotti. Prokurátoři mají na prvním místě strach o své posty a pak též strach o fiktivní práva ilegálů.
    Včera večer místopředseda vlády Di Maio se v televizi vyjádřil, že vláda je kompaktní a stojí za Salvinim, kritizoval i svého stranického kolegu předsedu poslanecké sněmovny Fica, který je proti zablokování vstupu imigrantů. Di Maio řekl, že pokud v pátek Evropská unie nevyřeší problém, Itálie nebude ochotna přispívat 20 miliardami EU.
     Salvini včera večer v rozhlase k soudům a prokurátorům: „Udávám se sám. Jsem zodpovědný za zablokování vstupu imigrantů do Catanie. Žádám policejní složky, aby mě odtransportovaly k soudu. Věřím v nezávislost italské justice, žádám též soudce v celé Itálii, aby sledovali počínání svých kolegů na Sicílii. Ať otevřou fascikly se zločiny posledních období, spojených se severoafrickou imigrací. Ať se prošetří následující zločiny: napomáhání ilegální imigraci, činy vedoucí k veřejnému ohrožení,  podpora mezinárodnímu terorismu, drogový byznys a obchodování s lidmi. Také se ptám, zda-li bude souzen nějaký cizinec nebo Ital, zodpovědný za uvedené trestné činy, který se sám přihlásí italským soudům.  Věřím, že v naší zemi triumfuje spravedlnost."         

Žádné komentáře:

Okomentovat