středa 15. srpna 2018

socan madrid

Trapné a sebevražedné

Španělští socialisté byli šest let od mocenského válu v Madridu, ale nikdy ne daleko od reálné moci v médiích, ve školství a v kultuře. Od smrti generála Franca v sedmdesátých letech vytvořili z intelektuálně variabilního a tvořivého Španělska levicový nepohyblivý impotentní blok nudy. Socani mají v parlamentu 74 poslanců, intrikou se koncem května zmocnili vlády.
    První jejich velký počin - vykopou z hrobu generála Franca a otevřeli brány Evropy ještě masovější africké muslimské imigraci. Ministryně školství zavedla ve školách k již stávajícím antidiskriminačním pedagogickým opatřením nové povinné kurzy „civilních a etických hodnot“, nepůjde o poznávací kurzy pravoslaví, jak by se dalo očekávat neboť pravoslavných Rumunů jsou ve Španělsku statisíce, ale samozřejmě etické antidiskriminační kurzy tolerance k islámu.
      Jakou toleranci může ještě evropská populace snést než pošle socany tam kam patří? Opatření ministryně  se nesetkalo s podporou ani profesorů, ani rodičů, některé asociace rodičů se staly přímo nepříčetnými.. Morální výchova pod dohledem islámských specialistů. Na ministerstvu se diskutuje další návrh, zařadit výuku o islámu mezi povinné hodiny ve veřejném školství.
      Od 18. července vstoupilo  v platnost ministerské nařízení - veřejné školy musí povinně zajistit a nabízet výuku arabštiny a lekce o kultuře a marocké historii. Např. v Andaluzii socani vládnou nepřetržitě od Francovy smrti, v andaluzském městě Lucena městská rada schválila projekt na zřízení islámského hřbitova. Muslimové totiž odmítají sdílet místo posledního odpočinku s nevěřícími. Projekt stojí 120000 eur, prý respektuje ústavní práva muslimů.  
    V Barceloně je starostkou velmi mírně řečeno „pomatená“ Colau z hnutí Podemos. Vánoce jsou podle ní svátkem slunovratu a jako takové nemají vůbec žádnou náboženskou konotaci. Ramadan toť něco úplně jiného, Colau inaugurovala modlitební islámské centrum v Sants, účastnit se katolické mše při příležitosti svátku Madonna della Mercede odmítla. Španělská vláda asistuje přílivu imigrantů ve velkém, expert na teror Fernando Reinares odhaduje, že počet islamistů přesahuje 5000. V současné ultrazbabělé Evropě to stačí na převzetí vlády nejen ve Španělsku. Většina z těchto islamistů se již narodili a prošli edukativním systémem španělského socialistického školství.
      Barcelonská policie nedávno odhalila, že teroristická grupa, která provedla útok 17. srpna 2017, původně plánovala zaútočit 20. srpna na katedrálu Sagrada Familia a na stadion v době zápasu s Real Madrid. Byl by to nejbrutálnější teroristický útok v dějinách Evropy, jenom náhoda, výbušniny se předčasně vzňaly 16. srpna, tomu zabránila. I kdyby zabily polovinu Barcelony, socanský proimigrační klan bude pokračovat dál.
     Socan Borrall, dnes španělský ministr zahraničí, se vyjádřil, že Evropa potřebuje masovou imigraci, aby kompenzovala malou natalitu, která je ovšem důsledkem jejich hrůzné politiky. „Potřebujeme novou krev, nechceme být kontinentem starých, lepší je imigrace než politika porodnosti“. Hrůzný výrok španělského ministra. Je záhadou proč Evropa potřebuje právě muslimské imigranty, indických hinduistů je také dost a mají navíc vyšší IQ než ti, které socani do Evropy zvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat