úterý 4. prosince 2018

mraz rovnik

Mráz od latinskoamerického rovníku

V Katovicích dnes zasedají kádry planetárního oteplování, emise stovek letadel, které je tam přivezly, planetě moc nepomohly. Teplotu jejich jednání v každém případě srazil designovaný ministr zahraničí Brazílie Ernesto Frago Araújo: „Oteplování způsobené lidským jednáním je levicový mocenský instrument. Cílí na ekonomickou svobodu a posiluje totalitární režimy“. Předpokládá se, že Araújo vrátí Brazílii její tradiční konzervativní orientaci a vyvede jí z bahna levicové globalistické ideologie. Brazílie je velmi významná země, aby změna politické orientace zůstala bez následků.
        Araújo se na svém blogu kriticky zabýval rétorikou bojovníků proti planetárnímu oteplování. Z jednoduchých korelací činit nedozírné následky pro planetu je kulturně marxistická marketingová strategie. Má podpořit globalistickou agendu, která neguje svobodu, křesťanské principy a nakonec i hospodářský růst. 
    Konsens „klima badatelů“ je náboženským dogmatem, které nevychází z vědecké pravdy, ale z politických zájmů. Toto dogma má oprávnit zásahy mezinárodních organizací do vnitřní politiky nezávislých států. Brzdí ekonomický růst demokratických zemí, z čehož mají výhody země jako Čína a arabské ropné monarchie. Klima ideologie a agendy OSN oslabují demokratické země. Profituje extrémní levice, která diskredituje kapitalismus a snaží se ho podřídit nadnárodnímu řízení, které mají v ruce levičácké partaje, byrokraté a ong. Levičáci pervertovali životní prostředí. Shromáždili pár údajů, které mluví pro korelaci mezi narůstající teplotou a koncentrací CO2 v atmosféře a založili na tom svá dogmata, kdo nechce být vyloučen z dobré společnosti, nesmí to prát v potaz. Takové počínání protiřečí duchu vědy.
       Brazilská socialistická strana PT (dlouhé roky v Brazílii vládnoucí) měla monopol na klimatická bádání, sloužilo jí to k prosazování socialistických ideálů, k likvidaci individualismu, svobody myšlení a ekonomické svobody.
      Cílem klima ideologie je kriminalizace všeho, co je dobré, spontánní a přirozené. Levičáci kriminalizují rodinu pod záminkou, že je třeba bojovat s patriarchálním násilím. Kriminalizují sexualitu a přirozenou reprodukci, každý heterosexuální akt považují za znásilnění a každé dítě je rizikem pro planetu, zvedne škodlivé emise CO2. 
      Kriminalizují víru v boha, patriotismus a biologii. Kriminalizují výrok: každý se narodí jako muž nebo žena. Kriminalizují vše normální, krásu, západní myšlení od Anaximandra, dějiny a jejich hrdiny. Kriminalizují ropu a jiné druhy energií, které jsou eficientní. Brazílie se osvobodí od globalistické ideologie.
       S pomocí brazilských levičáků Luly a Rousseff, které šetří antikorupční justice, zneužívali globalističtí levičáci mezinárodní instituce, aby tam nasadili svoje chráněnce a zaopatřili jim lukrativní joby.  Vysušíme tyto bažiny a pomůžeme světu osvobodit se od globalistické ideologie.
       Globalisty v Katovicích musí mrazit po těle. Dá se počítat s tím, že Evropská unie se pokusí přivést Brazílii k poslušnosti a manipulovat trhem se sojou a hovězím, tyto komodity jsou významné pro brazilskou ekonomiku.
     

  
   

Žádné komentáře:

Okomentovat