čtvrtek 5. května 2016

eu navrh

Zlepšovací návrh

Dostat se do aparátu EU a strávit na dobře placeném jobu zbytek  života vyžaduje loajálnost, servilnost, ale při jakési vytrvalosti se to podaří. Žádné obavy, v žádném případě se nežádá vysoké IQ, které by eliminovalo nevhodné. Když už tato organizace chce vládnout Evropě, jediným kritériem by mělo být IQ, na inteligenci je (byla) Evropa založena, ne na procentu Španělů nebo Němců. Ať zpuchřelé Evropské unii vládnou Romové s vysokým IQ.
  Samozřejmě unijní aparátníci nepřipustí, aby jim tam přijel autobus psychologů a měřil každému IQ, to by druhý den asi komisaři neprošli vrátnicí. Metoda ex ante není umožněna, tedy zbývá ex post. A nevypadá to dobře. Deduktivní aproximativní odhad průměrného  IQ z jejich rozhodnutí vzbuzuje soucit. Chudáci, těžko by se upíchli někde jinde a tak aspoň tam, přejme jim to. Navíc kumulovaná neuróza dvojitého strachu z měření IQ a možného výbuchu bomby na těle spolupasažérky pod burkou v metru, rychle vede podle lékařských hlídek v ženských časopisech k rakovině prostaty nebo prsu. 
    A jejich nápady, ACH. Chtějí nás trestat, rozhodli předevčírem po snídani. Pokud východoevropské země odmítnou personu, kterou němečtí tajtrlíci ve své uchýlené fantazii prohlásí za uprchlici (uprchlíka), musí se zaplatit čtvrtmilionu eur, píše dobře informovaný Bild Zeitung. Komu? Za čtvrt milionu se dotyčná persona odstěhuje na doživotní Havaj. Pokud se dá Afghánci v Kandaháru 5000 eur, zůstane s radostí až do muslimského ráje v Kandaháru. 
   Dále se evropskému póvlu sděluje, že vznešení s nižšími IQ průměry se už s Tureckem dohodli na mechanismu transferu lidí z Turecka do Evropy, a jak je v jejich propagandistické  komedii zvykem, řada blábolů o ženách a dětech nejdřív.  V solidaritě jsou důležitá symbolická gesta, když platit, tak pouze 2,50 eur na hlavu a poštovné platí odběratel.
    A z důvodů bilanční účetní rovnováhy. EU musí zaplatit za každého Východoevropana, který hákuje v Německu, Británii, Holandsku atd. milion eur, nejsou to uprchlíci, ale ukradené mozky, podle PISA studie ze zemí s vyšším IQ, a to je zcela klíčové pro národní důchod a civilizační evoluci. Tak např. Lotyšsku, jehož lidský kapitál Evropská unie zcela zruinovala, dluží tato organizace jeden bilion eur.   
   

Žádné komentáře:

Okomentovat