pátek 19. srpna 2016

drogy berlin

Dealeři drog také vítáni

Pokud se (východo)evropské národy nevzpamatují a rychle nevystřízliví, nedopadnou dobře. V úvahách televizních hvězdiček a politických chudáků má v účetních bilancích strana „dal“ převažovat. Ale to pouze v chtěné optice jejich blbosti. U každé cesty, která nikam nevede, je drahá plaketa s EU donátorem. V Karlových Varech Evropská unie darovala WC i s plaketou. Normálně myslícím tyto pseudodary musí být k smíchu. Islandu, Švýcarsku, Norsku a nyní už i Británii nedarovaly záchodové mísy a přesto se těmto zemím a hlavně jejich rozumu vede líp než unijnímu ráji.
   Nikdy nikomu nedarovali továrnu nebo výrobní linku, pouze korupci, lživou mediální diktaturu a vládu inteligenčně méněcenných. Darovali cesty, které nikam nevedou a pokud vedou, pak vedou do řecké ekonomiky, kterou můžeme brzo očekávat i zde, pokud EU neutneme.  Proměníme se v periferii germánské evropskounijní perverze. Sex s dětmi není až takový zločin, žena může být otrokyní, údajně je burka dobrovolné vyznání víry, podle německých ministrů vnitra. A nyní drogy mají obohacovat.  Drogové dealery na Filipínách čeká trest smrti a co mohou očekávat od „pokrokových“ Germánů v Berlíně píše pi-news.net.
    Levicové šílenství v Německu graduje. Slova a racionální pochopení pro to všechno už chybí. Levicoví multikulti pestrobarevní rozšířili paletu svých ušlechtilých cílů. Afričtí drogoví dealeři v Görlitzském parku, který je považován za nejnebezpečnější místo v Berlíně a který vlastně není nebezpečný a je plný ušlechtilých Afričanů. A tito musí být uznáni za velmi kvalitní společenskou složku. Kým? Sociální pracovníci a neziskovky berlínského  okresu  Friedrichshain-Kreuzberg spolu s dobrovolníky vypracovali plán. Zločinci v parku se už nesmí cítit jako vyděděnci. Musí se poprosit, aby se stali méně agresívními. Tak to stojí v 55 stránkovém materiálu, který obec zaplatila: „Koncept pro Görlitzský park“. V okresním shromáždění to požehnali zelení, levicová strana a piráti. Bankrot právního státu. Na osazenstvo Görlitzského parku je podáno 875 trestních oznámení, 680 drogových přestupků, přepadení, zranění atd.
   Podle předloženého materiálu osoby, které park tímto způsobem zneužívají, nesmí být odtud vytlačeny. Místo nulové tolerance, nulový zákon. V parku a přilehlém Friedrichshainu. Prosazuje to neschopná okresní zelená starostka Monika Herrmannová. 
   Sociální expertka Astrid Leichtová: „Tito muži představují cennou část komunity, musí se oslovit. Dá se přece zařídit, aby lidé v domech kolem parku nebyli v noci rušeni drogovým obchodem a tito afričtí muži mohli přežít“.
  „V současnosti Afričané v parku nemají adekvátní pracovní nabídku, která by je uspokojila“, domnívá se sociální „expertka“ Leichtová.  Konsekventně společnost je vinna, prachy jim nabízí jen sociální úřad a drogové přilepšení. Podnikatelé se nehrnou. 
  Martin Heuß z občanské iniciativy se domnívá, že levicové zrušení zákona a pomalu se prosazující bezzákonnost je ukazatelem levičácké politiky v celém Berlíně, který levičáci plus merkelsvolk mají pod kontrolou. 
   Satirický blog Der Postillon: „Vláda hodlá zřídit volné plochy, kde se bez nebezpečí mohou sebevražední atentátníci vyhodit do luftu“. Zda-li přitom bude asistovat sociální expertka Leichtová a spol., to Der Postillon nezmiňuje.       
    

Žádné komentáře:

Okomentovat