sobota 20. srpna 2016

slepice berlin

Chceme něco podobného?

Jedny z mála německých novin, které se do ČR z Německa dováží a které už pomalu nestojí za čtení  Frankfurter Allgemeine (FAZ), kdysi vynikaly záviděníhodnou kvalitou. Možná nic v Evropě proti těmto novinám nemělo šanci obstát. Ideologie politické korektnosti v Německu, umocněná vylhaným antinacismem vede k tomu, že noviny se pomalu stávají hlásnou troubou nového nacismu, v celé šíři.
  Arabská ulice, píše redaktorka Machthild Kupperová, dojemný článek o dojemných věcech, ale této dojemnosti neuvěří ani devadesátiletá poloslepá v domově důchodců. Možná poloblbí z Augsteinovy stáje ve Spiegelu a významní z televizních garáží.
    L.S. Gabriel z pi-news.net dává článku ve FAZ reálnější a pravdivější konotaci. A líp se čte než dojemný blábol ve FAZ, pravda je totiž zajímavější a má i estetický náboj.
   Mechthild Kupperová z FAZ  je starou  harcovnicí podivné korektnosti. Proslavila se ódami na SED plus levicovou partaj. Bývalí šéfové  partaje Bisky a Gysi mají být podle ní romantickými komunisty výmarské republiky. Tehdejší komunisti se bez výhrad ztotožňovali s nejtvrdším stalinismem. V časech bývalé NDR navštívil mladý malíř Klingenstein  režimního  kritika Havemana, narazil tam na mladého juristy Gysiho. Ten ho poté svým autem vzal zpátky do Berlína, malíř si cestou stěžoval na problémy se státní mocí. O hovoru je detailní záznam v aktech tajné policie, spolupracovník „Notar“ zaznamenal. Gysi vedl dlouhé roky levicovou stranu a nyní ho používají často v televizích jako proimigračního a promerkel paňácu.
   Óda na arabskou ulici v Neukölln  v Berlíně. Na ulici a v přilehlých oblastech se mluví téměř výhradně arabsky. Inschallah. Pisatelka z FAZ upadá téměř do orgastického vytržení nad množstvím ilegálních azyl podvodníků (podle ní uprchlíků). Jenom arabská kuchyně, jak úžasné. Je možné, že Kupperové všude přítomné Shisha-Schwaden kompletně zatemnilo rozum. Kompletní ghetoizace čtvrti a klientská závislost na sociálních dávkách většiny přítomných. Arabský bazar uprostřed Německa – 90% obchodů v arabských rukách. Všechno halal kvalita. Jak úžasné, všechno německé se odpařilo.
    Radost FAZ pisatelky nezná mezí: „Původní obyvatelé čtvrti s berlínským knírem a cigaretou v ruce jsou konečně v menšině. Mají posměšek na rtech. A Arabové se radují, je tomu teprve jeden rok, co se ulice a okolí stalo vyhledávaným pro mladé, staré, ženy, muže..“.  Restaurace přeplněny, samí muži, levicová žurnalistka to nechce vidět, zajímá ji pestrost.  Pro Frankfurter Allgemeine je dobré vše co je multikulti, co přichází „Syřané“ všechno se stalo lepším. Oni jsou konjunktura a vzestup a budoucnost.
   Původním obyvatelům tento plný orgasmu způsob psaní se moc nezamlouvá. Z policejních informací se lze dovědět, že od příchodu kancléřkou pozvaných pseudoazylantů   raketově narostl obchod s drogami. Ve čtvrti existuje paralelní společnost. Ve FAZ do nebe vynášené restaurace jsou ve skutečnosti sázkové kanceláře, obchody se vším možným, bary s drogami atd. Loupežná přepadení za bílého dne, veřejné drogové kšeftování, vloupání – zřídkakdy někoho zatknou. Policie má nulový respekt a městská administrativa je laxní a imigrant má přednost ve všem. Platí to pro celou oblast  Severní Neukölln - Kreuzberg až po Friedrichshain. Německá společnost zde přestala existovat. K radosti všech  rudých levičáků jako je Mechthild Kupperová a bohužel v časech režimního vymývání mozků jejich počet narůstá.

Ohlasy čtenářů Frankfurter Allgemeine i pi-new.net jsou téměř identické:

#3 Moneyka   (19. Aug 2016 20:46
Čtenářský propad si FAZ sám zavinil. Proč píší ultralevicové slepice do konzervativního listu?  Kdo má číst také bláboly?
 #4 gonger   (19. Aug 2016 20:46)
Rudí plus CDU: Party machen a být sexy..
#5 Babieca   (19. Aug 2016 20:50)  
Sonnenallee v Neukölln byl symbol Německa a Wessi, byl to Thomas Brussig. Rychle se z ní stal islámský slum.
 #8 Arminus der Cherusker   (19. Aug 2016 20:53)  
Existuje vůbec nějaká studie, proč je tolik levicově-zelených ženských v politice a proč mají v sobě tolik nenávisti...
#10 Andreas Werner   (19. Aug 2016 20:55)  
Pestrá  Sonnenallee? Znám to osobně.
Křik, špína, každých deset minut policejní siréna nebo sanitka. Střílení, přepadání. Můžete tam bydlet, ale nesmíte být žena a musíte mít stále po ruce obranný sprej. Nic cenného doma ani na sobě. Auto v ještě bezpečnější garáži. Znám to tam velmi dobře..
#13 Reiner07   (19. Aug 2016 20:58)
  Levičáci se radují, když den za dnem zmizí kousek Německa. Oni si přece zničení země vepsali na svoje fangle a sní o tom, že Německo definitivně zmizí. Bude zajímavé sledovat, kdo těmto levicovým idiotům bude platit jejich důchody a kdo si bude brát německé uprchlíky, kteří nakonec budou muset uprchnout z německého arabistanu. Samozřejmě, že tak daleko rozum tanečnic levicových Journaille (novinových kanálů) nesahá. Přesídlování populace je v plném proudu a tyto slepice, které jsou blbější než šutr u silnice si nevšimly, že oslavují svůj zánik...  

Žádné komentáře:

Okomentovat