pátek 3. března 2017

nemecko bystron petry

Německé mňoukání, šlus mit homokus a jedna dobrá zpráva nakonec

(aneb nejdůležitější z německé politické kultury za týden)
Pomník obětem nacismu
Na paměť zavražděných homosexuálů, které Hitler a spol. nenáviděli a po židech byli první na řadě. Od roku 2007 se v berlínském památníků homo obětí řádění německých velkých zločinců promítá video vrcholící polibkem dvou mužů. Jedním z nich je krátkovlasý Dán Jim Lyngvild. Přestal se líbit zpolitizovanému lesbickému svazu i homostřešní organizaci napojené na nejlevicovější. Vyjádřily se: „Jsme šokováni a otřeseni, že k něčemu takovému mohlo dojít“. Berlínská ministryně Monika Grütters přislíbila prachy a pomoc, a prý i
prezident Bundestagu Norbert Lammert  otevře státní peněženku, aby dánský darebák zmizel z památníku. A Dánův zločin: vyjadřuje s v Dánsku proti islámské imigraci.
RAF a trestní stíhání
    Bjorn Hocke, předseda zemské organizace AfD v Durynsku provokuje ušlechtilé a politickokorektní. Poslanec Bundestagu za levicovou partaj Dieter Lehm podal trestní oznámení. Pikantní na tom je, že mu to s velkou pravděpodobností nabouchal do počítače jeho spolupracovník Christian Klar, bývalý terorista RAF, kteří kdysi vraždili víc než dnes islamisti. Klar se podílel na vraždě Schleyera, v r. 1985 byl zatčen a  odsouzen na doživotí za několikanásobné vraždy a za řadu vražedných pokusů, v r. 2008 podmínečně propuštěn. A ejhle pracuje v Bundestagu ve straně politickokorektní levice. Nemusí už vraždit, Bjorn Hocka politicky oddělá německý soud.  Kdysi kdosi řekl časy se mění, ale Schopenhauer řekl, že lidé se nemění.
Ušlechtilý boj ušlechtilých
    Antifa a levičáci jsou sice vnuky osvětimských vrahů, ale proměnili se v ušlechtilé spasitele světa. Nesmí si vás však vyvolit za cíl, pak neuniknete. Minulý týden zacílili na předsedu AfD v rýnské Falci Uwe Jungeho. Ve čtvrtek ve tři ráno mu ušlechtilí levicoví podpálili auto, naštěstí si nespavostí trpící sousedka všimla hořícího auta a zalarmovala fajráky. Jen tak tak nesežehly plameny i barák zemského funkcionáře AfD. Škoda 15000 eur.   
  Předseda AfD Junge: „ Děkuji sousedce, zachránila nám dům. Podíl na tom mají socani, církve a média, kteří neustále štvou a hecují proti naší straně. Místopředseda socanské SPD Stegner přímo vyzývá k útokům na AfD, pak se nelze ničemu divit“.  
Mládež, mládež, naděje v pokroku
   Slýchávali jsme to často na sjezdech komunistických stran a NSDAP v Norimberku. Oprášili to němečtí socani a zelení. Volit v podzimních parlamentních volbách bude i mládež. Nejlíp i mladí kluci z Afriky a Blízkého východu, kterých přišlo za posledních pár měsíců přes milion. Mládež je pokroková a proč jen staří. Zatím je to jen návrh Schulzovy SPD a zelených. V CDU to zatím propočítává sekretářka a uvidí se. Generální sekretářka SPD Katarina Barley, jejíž IQ je státním tajemstvím: „Nerovnováha mezi zájmy mladých a seniorů. Martin Schulz všechno osvětlí tento pátek na mládežnické SPD konferenci, ach jak je stále mladý.“
   Zelení to mají v programu již dávno. Goring-Eckart, předsedkyně zelené partaje: „Děti a mládež jsou už v stárnoucím Německu malou grupou a je proto nutné, aby předčasně vstoupily do politického procesu“. Neuvěřitelné, jakou hloupost je schopna německá politička vymyslet. Pokles věkové hranice, u zelených hlavně v sexuálních praktikách,  děti jsou přece dnes tak vyspělé. Mládež intoxikovaná levicovým a zeleným jedem má zachránit ještě jednou havarující vládnoucí klan, konečně mají velkou tradici, Reichstag bránili jedenáctiletí. 
Setkání v Bavorsku
    Dobrá zpráva v lavině politického paskvilu v Germanii. Popeleční středa je jakýmsi německým politickým rituálem, funkcionáři stran se schází s příznivci, oslavuje se a diskutuje. Silná tradice hlavně v Bavorsku. V Osterhofu u Deggendorfu blízko Dunaje, jinak v půvabné krajině, kde je rozkoší bezcílně bloumat a která má velkou historii, se sešli předsedkyně AfD Frauke Petry, politik vzbuzující hrdost na české straně, bavorský předseda AfD českého původu Petr Bystroň a hvězda rakouské politiky Heinz-Christian Strache.
    Pár idejí se setkání v Osterhofu: Schulz jako německá naděje? Hrůza, nikdy. Zničující politika Angely Merkelové. Zrada na vlastním národě. Loutkové divadlo v Bundestagu s trapnou volbou německého prezidenta, kdy německý národ nemá minimální právo se k tomu vyjádřit. Naděje pro evropské národy - v záříjových volbách se do Bundestagu dostane co nejvíc poslanců AfD a podobně v Rakousku FPÖ.
   Německo postavila Merkelová na hlavu, ilegálním imigrantům se dává víc než penzistům, kteří dlouhá desetiletí pracovali. Petr Bystroň tvrdě: „Přijde den, kdy Merkelová bude skládat účty“.
 
  

Žádné komentáře:

Okomentovat