sobota 20. ledna 2018

kandidat

 Kandidát D.

České parlamentní politikum nemá tendenci vynikat nějakými extra idejemi, stále stejné floskule a jak ten čas letí, opakuje se to již řadu desetiletí. Můžete říkat cokoliv, kdejakou hloupost, nemusí to mít žádný obsah, ale stačí, když se kamera dobře postaví, střihač to prostřihne a je to stravitelné.
    Například poslanec Farský, tento člověk neříká vůbec nic podstatného, kromě svých nejsubjektivnějších bolístek a nenávistí, k tomu se rád pochlubí svými úspěchy, které se běžně říkají v hospodě u pultu, pokud máte pronikavý hlas, ten on ovšem nemá, ale domaká to zvukař,  kameraman nebo někdo podobný, ho vhodně postaví a politický náhled v ČT je vyroben. Česká televize je sice placena českými občany, ale je řízena evropskounijními ideology v ředitelně a evropskounijní dogmata toho nejperverznějšího gusta jsou vládnoucím imperativem.
    Klíčovými prvky EU ideologie jsou nepředstavitelné banality, v podstatě je to namixované velmi triviálním způsobem a
pro masy, které už ovládli, velmi lehce stravitelné. Jsou to studenti, které masírují těmito banalitami od rána do večera a jejichž školní ocenění leckde už od toho odvisí, tisíce zaměstnanců médií, domovy důchodců, církve, které dotují atd. Evropskounijní ideologie je populismem nejvulgárnější podstaty. Servilní masy těmto nesmyslům aplaudují, ale nikoliv lid, který na rozdíl od masy, není a to nechápou Drahoš a EU politruci, prostou kombinací jednotlivců, ale je to řádově jiná kvalita, a v Evropě je to ta nejpodstatnější kvalita. Je zdrojem její tisícileté historické síly a poslání.   
     Mantrou televize, Farského i Drahoše a politruků z EU: o složitých otázkách nelze rozhodovat jednoduchými otázkami ano-ne, referendum je velmi nebezpečné. Drahoš to ještě dovysvětlí, dnes emoce a dezinformace mají hlavní slovo. V Aténách v pátém století před Kristem rozhodovali dvakrát týdně všichni občané, o všech otázkách a nerozhodovali podřadně. S emocemi pracuje především Drahoš a režizéři jeho prezentací, vyvolávají nenávist proti prezidentovi a monopolizují si společenské dobro. Jeden z dobráků jejich tábora Žantovský: "Prezident nám stále lže, tvrdil, že nepůjde do předvolebních debat a dnes říká něco opačného". Až tak z nich čpí dobro, že je zde adekvátní Vladislav Vančura: „Blbost má svá práva, ale dobrota je ještě přesahuje.“
    Pokud přeložíme Drahošův náhled do stravitelnější dikce, lid je blbý na to, aby rozhodoval, já jsem celý život seděl ve výzkumáku a to mi dává právo....
     Drahoš prezidentem by znamenalo pro republiku velké nebezpečí, blok evropskounijní ideologie by pravděpodobně definitivně zvítězil a cesta zpátky k národní podstatě a suverenitě by bez ozbrojeného povstání, které je nereálné, nebyla možná. Definitivně by zvítězily principy globalismu, a pak ovšem tvrzení “strach z imigrantů není nutný (Drahoš)“ je správné, proč totiž strach z milionů imigrantů, když se domníváme, že jsou to lidé stejní jako my a mají právo u nás žít a čerpat z českého sociálního systému. Dříve nebo později k tomu musí dojít, říkají to francouzští socialisté v Evropském parlamentu, říká to Asselborn, lucemburský ministr zahraničí a další. Východní Evropa se v důsledků nízké natality (a imigrace do západní Evropy) vylidňuje a je třeba ji zalidnit potřebnými. Jednoduché ano-ne v referendu o tom přece nemůže rozhodnout, domnívá se Drahoš. Tedy rozhodne vyšší ano EU politruků a Merkelové. 
    Pokud zvítězí Drahoš, musíme se smířit s tím, že veškerá bída evropskounijní ideologie a jimi hlásaného globalismu se dříve nebo později nastolí i u nás. Absolutní a nezpochybnitelná dominance německé evropské unie v českém prostoru. Pokud se někdo domnívá, že tomu unikne, mýlí se. Jsme příliš blízko kancléřskému úřadu v Berlíně, abychom mohli doufat v něco jiného.

Žádné komentáře:

Okomentovat