úterý 3. dubna 2018

putin rusko volby

Spasibo seňor Putin

Koncem týdne oficiálně předala Vladimíru Putinovi předsedkyně ruské volební komise Ella Pamfilova osvědčení nově zvoleného prezidenta. Vladimír Putin dostal 76.69% hlasů. Komentářů na dané téma najdeme v mezinárodním tisku mnoho, velmi adekvátní je FERNANDO SÁNCHEZ DRAGÓ v El Manifiesto.
     Chór nepřestává krákorat litanie pomluv. Jak dobří jsou salesiánští bratři, kteří nás vezmou na výlet. Do evropskounijního limbu. Neznám nikoho v mediálních  jedových prostředcích naší země, komu by obrovský Putinův volební úspěch nevyrazil dech. Intoxikace a prolhanost proto, že pravda a nezávislost utekly ze Španělska.
     Velké finanční korporace, repliky panáků politické korektnosti, předčasně senilní vnuci pařížského jara, žebrající mniši neziskovek, nateklé bradavky institucionální reklamy, prďoši mezinárodních organizací, distributoři kupónů dotačních systémů, teologové demokracie a unifikovaného myšlení, pátá kolona islamismu, hillarismus, obamismus, piráti a otrokáři organizované masové imigrace, bruselští satrapové, lordi, šlapky, korupční póvl, degenerovaní všeho druhu - vězte, že Putin dostal téměř osmdesát procent a je největším státníkem světa - slyšte  Antonia Machada, „hlas se opět rozezněl“ -  a ubrání evropskou civilizaci narozenou v Heladě, Římě a v křesťanství, utnul hlavu džihadistickému teroru v Sýrii a v šlépějích Tolstého, Dostojevského a Solženicina obnoví hodnoty a tradice svaté Rusi, která je legitimním třetím Římem, která zachránila Evropu před otroctvím a řezáním hlav mongolským, tatarským, osmanským a nacistickým. 
     Těžko chápu mechanismus submisívních sloganů řady svých kolegů. Vaše fanfáry z La Manchy před evidencí, že žádná vláda dnešního světa nemá podporu, kterou voliči v Rusku dali Putinovi, jsou směšné a nevysvětlitelné. Nevěřím ani jednomu slovu z vašich podvodných litanií. Kdybych byl Rusem, pak by kremelský patriarcha měl o hlas víc. Komunisté, kteří naštěstí už zmizeli z dějin, kdysi zpívali, my (lid) změníme svět. Konečně až dnes se to stalo pravdou. 

Žádné komentáře:

Okomentovat